Szállítási és fizetési feltételek

A megrendelt termékeket 2-5 munkanapon belül igyekszünk eljuttatni a megadott címre. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. A szállítást szerződött partnereink a SPRINTER Futárszolgálat Kft. és a Magyar Posta Zrt. végzi. A vételárat előreutalással*, csomagponton történő átvétel esetén készpénzben, vagy bankkártyával lehet kiegyenlíteni. Amennyiben utánvétes fizetési módot választott, a megrendelt terméke(ke)t a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. Házhoz szállítás esetén a futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz, így nem merül fel csomagolási költség sem. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár jelenlétében megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülést jegyzőkönyvben rögzíteni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

*Előreutalás választása esetén, kérjük a vásárlás összegét a kapott visszaigazolásban szereplő számlaszámra szíveskedjenek utalni. A számlát elektronikus úton elküldjük a rendeléskor megadott e-mail címre. Az összeg beérkezése után történhet a termék átvétele vagy kiszállítása. Amennyiben az utalás 5 munkanapon belül nem érkezik meg, a megrendelést semmisnek tekintjük, a számlát sztornózzuk. 

Szállítási díjak:

A kiszállítás 30.000. Ft.- feletti rendelés esetén ingyenes,
30.000. Ft.- alatti rendelésnél csomagpontra történő szállításkor 1490. Ft.-, házhoz szállítás esetén 1990. Ft.- Utánvétes fizetési mód választása esetén 300. Ft.- kezelési díjat számítunk fel.

Székesfehérvárra házhoz szállítást és csomagpontra szállítást nem tudunk biztosítani. A megrendelt termékek személyes átvételére van lehetőség székhelyünkön, előre egyeztetett időpontban. Ebben az esetben a fizetés előreutalással, vagy készpénzzel lehetséges.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a szállító partnereinknél megnövekedett megrendelések miatt
a kiszállítási idő a szokásosnál néhány nappal hosszabbodhat. Köszönjük a megértést, jó egészséget kívánunk!
Üdvözlettel: Szőtsné Vadász Ildikó

Pick Pack Pont

Hormontanacsadas.hu

Szőtsné Vadász Ildikó Hormonegyensúly- és funkcionális táplálkozási tanácsadó. Életmód tanácsadó és terapeuta.

  • 8000 Székesfehérvár, Rozsnyói u. 9.
  • +36 30 277 38 37
  • info@hormontanacsadas.hu

Facebook oldal

keyboard_arrow_up